Zawiadomienie o zwołaniu posiedzenia Stałych Komisji Rady Miejskiej
Archiwum
Czwartek, 20-03-2025 Data publikacji, Czwartek, 20-03-2025 , Radosław Dąbrowski Autor, Radosław Dąbrowski , 228 Ilość wyświetleń, 228
Na podstawie art. 24 i 25 ust. 3 ustawy z dnia 8 marca 1990 r. o samorządzie gminnym (t. j. Dz. U. z 2024 poz. 1465 z zm.) zwołuję wspólne posiedzenie Stałych Komisji Rady Miejskiej
w Nowym Mieście nad Pilicą, które odbędzie się w dniu 25 marca 2025 roku (wtorek) o godz. 13.30 w sali konferencyjnej Urzędu Miasta i Gminy w Nowym Mieście nad Pilicą.
Tematem posiedzenia będzie:
1. Zapoznanie się z projektami uchwał przygotowanymi na sesję Rady. 2. Sprawy bieżące kierowane do komisji.
Przewodniczący
Stałych Komisji Rady Miejskiej
Bartosz Gulina
Tomasz Pietrucha
Andrzej Zając
Konrad Grzegorek
Przejdź do - aktualność Poprzednia
Przejdź do - aktualność Następna
Pobierz artykuł w formie pliku Pdf Drukuj treść tego artykułu
Powrót do poprzedniej strony
Kontakt na stronie Kontakt
1 Wybierz element 1
2 Wybierz element 2
3 Wybierz element 3
4 Wybierz element 4
5 Wybierz element 5
Ogłoszenie
Czwartek, 03-07-2025 Data publikacji, Czwartek, 03-07-2025 , Radosław Dąbrowski Autor, Radosław Dąbrowski , 351 Ilość wyświetleń, 351
Burmistrz Miasta i Gminy Nowe Miasto nad Pilicą zawiadamia, że właściciele nieruchomości niezamieszkałych, w tym firmy mające swoje siedziby i miejsca prowadzenia działalności na terenie Gminy Nowe Miasto nad Pilicą winny mieć zawarte umowy...
Więcej »
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji
Ekoschemat „Dobrostan zwierząt” Dodatkowe pieniądze dla hodowców bydła z QMP – tylko do 16 czerwca!
Czwartek, 12-06-2025 Data publikacji, Czwartek, 12-06-2025 , Radosław Dąbrowski Autor, Radosław Dąbrowski , 164 Ilość wyświetleń, 164
Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego, administrator Systemu QMP (Quality Meat Program), przypomina:Jeśli zaznaczysz udział w QMP we wniosku o dopłaty bezpośrednie do 16 czerwca, otwierasz sobie drogę do konkretnego, dodatkowego wsparcia..
Więcej »
kliknij, aby przejść do dalszej części informacji